Rögle förlorade mot Örebro Hockey J20
J20 Nationell

Örebro Hockey J20 fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar

Det går fortsatt bra för Örebro Hockey J20 i J20 Nationell södra herr. På söndagen mötte laget Rögle i Catena Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Rögle blev 5-3 (2-1, 0-2, 3-0).

– Mindre bra insats från vår sida mot ett starkt Rögle. Vi lyckas hålla undan hyfsat första halvan och lyckas äta oss in i matchen bättre med tiden. Några trötta ben och skallar efter 3 matcher på lika många dagar. Skönt att åka hem med 8 poäng efter helgen, kommenterade Örebro Hockey J20:s tränare Oscar Dahlgren.

Örebro Hockey J20 började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara 3.14 slog Svante Sjödin till assisterad av Luka Radivojevic och Kalle Carlsson.

Rögle kvitterade till 1-1 snabbt. Efter 4.14 nätade Axel Smeds framspelad av Felix Nilsson och Ian Scherzer.

Örebro Hockey J20 tog ledningen på nytt efter 12.14, genom Edwin Sandahl på pass av Liam Danielsson och Lukas Cederholm.

Efter 1.34 i andra perioden nätade Simon Zether, på pass av Isac Solberg och kvitterade för Rögle.

Ian Scherzer gjorde dessutom 3-2 efter 8.06 framspelad av Love Gath och Axel Smeds.

Örebro Hockey J20 gjorde dock tre raka mål i tredje perioden och gick från underläge 3-2 till ledning med 3-5. 3-4-målet kom med bara 01.45 kvar att spela. Och med 12 kvar kom också 3-5.

Noterbart är att Luka Radivojevic gjorde ett mål för Örebro Hockey J20 och spelade dessutom fram till två mål.

Rögle ligger på elfte och sista plats i tabellen efter matchen, medan Örebro Hockey J20 ligger på andra plats.

Lördag 7 oktober 15.00 spelar Rögle hemma mot Frölunda. Örebro Hockey J20 möter SSK J20 hemma i Behrn Arena fredag 6 oktober 19.00.