Malmö förlorade mot Örebro Hockey J20
J20 Nationell

Örebro Hockey J20 besegrade Malmö efter Jack Bodins dubbel

Det blev Örebro Hockey J20 som gick segrande ur mötet med Malmö i J20 Nationell södra herr på bortaplan, med 5-1 (1-0, 1-0, 3-1).

Örebro Hockey J20:s tränare Oscar Dahlgren om matchen:

– Rolig och händelserik match där vi tar kommando från början och håller i det i stora delar av matchen. Ett par superfina räddningar av Herman Liv i viktiga lägen. Nu laddar vi om för en ny match imorgon.

Örebro Hockey J20 tog ledningen efter 6.56, genom Kalle Carlsson. Efter 18.05 i andra perioden slog Jack Bodin till, på pass av Melvin Pettersson och gjorde 0-2. Örebro Hockey J20 stod därefter för tre raka mål i tredje perioden när laget gick från 0-2 till 0-5 på bara 8.01.

Daniel Alexander Jencko reducerade förvisso, men närmare än 1-5 kom inte Malmö. Örebro Hockey J20 tog därmed en stabil seger.

Malmö har två vinster och tre förluster och 21–23 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Örebro Hockey J20 har tre vinster och två förluster och 21–16 i målskillnad.

I tabellen innebär det här att Malmö nu ligger på nionde plats. Örebro Hockey J20 är på tredje plats.

Lagen möts igen i nästa match, i Malmö Isstadion lördag 30 september 12.30.