Brynäs IF vann mot Strömsbro

Brynäs utklassade Strömsbro på hemmaplan

Brynäs dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Strömsbro i J18 Region väst herr med hela 14-1 (4-0, 6-1, 4-0).

Brynäs spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom två mål av Leo Sundqvist, ett mål av Hugo Lundberg och ett mål av Melwin Larsson. Brynäs var långt ifrån nöjt där. Brynäs hade övertaget i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.45 genom Hugo Östberg, och gick upp till 7-0 innan Strömsbro svarade.

Till slut blev det 10-1 till Brynäs. Brynäs fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 14-1. Målen i sista perioden gjordes av Michal Svrcek, som gjorde två mål, Theo Östberg och Hugo Östberg.

Noterbart är att Gustav Hillström gjorde två mål för Brynäs och tre målgivande passningar, Theo Östberg stod för ett mål och fyra assists, Hugo Östberg gjorde tre mål och spelade dessutom fram till ett mål och Melwin Larsson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

Brynäs ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Strömsbro ligger på sjunde plats.

Söndag 24 september möter Brynäs Valbo J18 hemma 15.30 och Strömsbro möter BIK Karlskoga hemma 13.30.