Modo Hockey J18 vann mot Örnsköldsvik HF
J18 Region

Målfest när Modo Hockey J18 krossade Örnsköldsvik i Hägglunds Arena

Modo Hockey J18 hade inga problem med Örnsköldsvik i J18 Region norr herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 9-1 (3-0, 1-1, 5-0).

Matchen var länge mållös. Modo Hockey J18 ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom två mål av Gustav Öberg Andersson och ett mål av Gustav Dahlin på 3.14 i slutet av perioden. Modo Hockey J18 var långt ifrån nöjt där. Örnsköldsvik reducerade dock till 3-1 genom Alexander Lindberg efter 7.57 av perioden.

Modo Hockey J18 gjorde dock två mål i andra perioden och gick från 3-1 till 5-1, målen av Rasmus Lindström Calland och Viggo Lundström. Modo Hockey J18 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 9-1. Målen i sista perioden gjordes av Sigge Forslund, Gustav Dahlin, Viggo Lundström och Malcom Gästrin.

Noterbart är att Gustav Dahlin och Viggo Lundström gjorde två mål och ett assist var för Modo Hockey J18.

Modo Hockey J18 ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Örnsköldsvik ligger sist, på tolfte plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 23 september. Då möter Modo Hockey J18 Luleå i Coop Norrbotten Arena 15.00. Örnsköldsvik tar sig an Piteå hemma 16.00.