HV 71 förlorade mot Rögle

Isac Solberg gjorde två mål för Rögle i segern mot HV 71

Rögle vann mötet med HV 71 borta med 5-1 (2-0, 2-1, 1-0) på söndagen i J20 Nationell södra herr.

I början av matchen var Rögle starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Isac Solberg och Simon Zether. Tidigt i andra perioden av perioden kunde Bruno Idzan göra 1-2 för HV 71.

Rögle gjorde dock två snabba mål tidigt och gick från 1-2 till 1-4, målen av Isac Nielsen och Isac Solberg. 17.25 in i tredje perioden slog Viktor Smeds till och ökade ledningen för Rögle. 1-5-målet blev matchens sista.

Rögles Oliver Casselsten hade tre assists och Simon Zether gjorde ett mål och två assist.

HV 71 har nu en poäng efter tre spelade matcher, medan Rögle har fem poäng efter fyra matcher.

I nästa omgång har HV 71 Frölunda borta i Frölundaborg, lördag 16 september 16.30. Rögle spelar borta mot Frölunda onsdag 13 september 19.00.