Brynäs IF vann mot Mora

Brynäs avgjorde tät match mot Mora i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Brynäs och gästande Mora var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Brynäs och vann matchen i J20 Nationell norra herr med 3-2 (2-1, 0-1, 1-0).

Alieu Moldal Bah stod för Brynäs avgörande mål 11.41 in i tredje perioden.

Det var andra raka för Brynäs, efter 4-1-segern mot Leksand i premiären.

Brynäs startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 1.50 slog Mai Crnkic till framspelad av Jonathan Karlsson.

Laget gjorde 2-0 efter 8.07, genom Linus Molin assisterad av Noel Nordh och Anton Ohlsson.

Efter 19.53 i första perioden nätade Kalle Kratz, på pass av Felix Johansson och Otto Stahre och reducerade åt Mora.

Mora kvitterade till 2-2 efter 20.57, när Kalle Kratz ännu en gång fick träff på pass av Noah Steen och Anton Jäderberg.

11.41 in i tredje perioden nätade Brynäs Alieu Moldal Bah framspelad av Viktor Eriksson och avgjorde matchen för Brynäs.

Förlusten var Moras andra uddamålsförlust.

I nästa match, fredag 15 september, har Brynäs Timrå J20 hemma i Monitor ERP Arena 18.30, medan Mora spelar hemma mot Skellefteå AIK J20 19.00.