Notification

Kasta dig iväg till USA och upplev det fantastiska som NHL har att erbjuda i New York!

Är du redo för en oförglömlig resa till hjärtat av världens snabbaste sport? Packa väskan och boka flygbiljetterna och bege dig ut på ett hockeyäventyr i The Big Apple, New York City. Upptäck NHL:s fantastiska atmosfär och stämning, och lär dig om varför just hockey är så fantastiskt.

Topplag och oslagbar atmosfär

En resa till USA är inte komplett utan att bevittna ett adrenalinfyllt NHL-match i New York. Med två lag i toppskiktet, New York Rangers och New York Islanders så erbjuder staden några av de mest spännande och högkvalitativa hockeymatcherna i världen. 
När du går in i arenan blir du överväldigad av den oslagbara atmosfären som ingen annanstans kan mäta sig med. Njut av ljudet av publikens jubel, musiken som pumpar genom högtalarna och känslan av kylan från isen under dina fötter.
 

Fart och skicklighet – en spännande blandning som bör upplevas på plats

Hockeyns stämning är något som verkligen måste upplevas på plats. Det är en härlig blandning av rivalitet och gemenskap. Fansen klär sig i sina lags färger, tävlar i ramsor och skapar en energi som sprider sig genom hela arenan. Det spelar ingen roll om du är inbiten hockeyfantast eller nybörjare, du kommer garanterat att dras in i denna passionerade värld.
Hockey är en sport som förenar fart, skicklighet och spänning. De bästa spelarna i NHL visar upp en nästan akrobatisk talang när de manövrerar pucken, rusar över isen och gör hisnande mål. Varje match är en uppvisning av toppspel och möten mellan några av de mest talangfulla idrottarna på planeten.
 

Allt om NHL i New York - från spelare och fans, till regler och traditioner

New York är känt som en av de mest hängivna och passionerade sportstäderna i världen. Med två starka lag som representerar The Empire State i National Hockey League (NHL), är det inte svårt att förstå varför. För att hitta drömresan dit kan du få vägledning på Hur man köper biljetter till en hockeymatch i New York - Hellotickets  Vi tar en närmare titt på allt som har att göra med NHL i New York. Från spelare och fans till regler och traditioner.

New Yorks NHL-lag: The Rangers och The Islanders

New York representeras av två lag i NHL - New York Rangers och New York Islanders. Även om båda lagen är stolta och framgångsrika, finns det en stark rivalitet mellan dem som varje år blir större på och utanför isen.
New York Rangers, även kända som Broadway Blueshirts, bildades år 1926. Klubben ingår i NHL:s Original Six och har haft mycket framgångar genom åren. Med fyra Stanley Cup-titlar (1928, 1933, 1940 och 1994) är Rangers ett av de mest populära sportlagen i New York.
New York Islanders, å andra sidan, bildades 1972 och är det yngre syskonet till Rangers. Trots sin unga ålder har Islanders också haft stor framgång, med fyra raka Stanley Cup-mästerskap mellan 1980 och 1983. Laget är känt för sin gripande och intensiva spelstil. Deras fans kallas för "The Blue and Orange Army".

Spelare och Fans

NHL i New York erbjuder en autentisk sportupplevelse för alla som älskar ishockey. Spelarna som representerar The Rangers och The Islanders är några av de mest begåvade och hårt arbetande atleterna i ligan. Båda lagen har en lång lista av framstående spelare, inklusive Wayne Gretzky, Henrik Lundqvist, Mike Bossy och Denis Potvin.
När det kommer till fansen, är NHL i New York ingenting utan dem. Såväl Rangers som Islanders har en avundsvärd kärngrupp av lokala supportrar som följer sina lag, oavsett om det är på hemmabasaren Madison Square Garden eller Nassau Coliseum, eller bort. Fansen är kända för sina passionerade ramsor och kärleksfulla hängivenhet till sina lag.
 

Regler och Traditioner

NHL i New York, liksom resten av ligan följer väldefinierade regler och traditioner. En av de mest ikoniska traditionerna inom NHL är att spelarna skakar hand med motståndarna efter en intensiv och utmanande slutspelserie. Detta återspeglar en känsla av respekt och sportsmannaanda mellan spelare och fans.

Att se en NHL-match i New York är ett spännande sätt att lära sig mer om det amerikanska kulturarvet och uppleva hockeyns skönhet på högsta nivå. Det är en resa där du får uppleva enorm spänning, magiska ögonblick och känslan av att vara en del av något större än dig själv. Allt detta i en fantastisk stad som aldrig sover.
Så kasta dig iväg till USA och upplev det fantastiska som NHL har att erbjuda i New York. Det är en resa du sent kommer att glömma. Och som kanske blir början på ett livslångt hockeyintresse.

Hockey PÅ TV
fredag 03 maj
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
02:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM