Kungälvs IK förlorade mot HC Vita Hästen

Noah Kolsbo het – när Vita Hästen bröt dystra sviten

Matchen mellan Kungälv och Vita Hästen i Oasen slutade 2-4 (1-1, 0-1, 1-2) efter tre poäng av Noah Kolsbo. Ett skönt trendbrott för Vita Hästen. Laget hade före torsdagens bortamatch fem förluster i rad i J18 Region syd fortsättning herr.

Vita Hästen kvitterade till 1-1 snabbt. Efter 5.00 nätade Axel Appelqvist.

Vita Hästen gjorde också 1-2 efter 17.30 i andra perioden när Emil Geisler hittade rätt framspelad av Noah Kolsbo och Elvis Sjölin.

Vita Hästen gjorde två mål i tredje perioden och gick från 1-2 till 1-4, målen av Noah Kolsbo och Isak Kolsbo. Målen punkterade matchen.

Kungälv reducerade dock till 2-4 genom Max Holmström när bara en minut återstod att spela, och gjorde matchen spännande in i slutet.

Noah Kolsbo gjorde ett mål för Vita Hästen och två assist.

Kungälv har tre vinster och två förluster och 17–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Vita Hästen har en vinst och fyra förluster och 11–17 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Kungälv på fjärde plats i tabellen, medan Vita Hästen är på sjätte plats.

I nästa match möter Kungälv Troja/Ljungby J18 borta och Vita Hästen möter Karlskrona hemma. Båda matcherna spelas söndag 26 februari 14.00.

TV: Här retar Marchand gallfeber på motståndaren