BIK Karlskoga J20 vann mot Malungs IF

Formstarkt BIK Karlskoga J20 tog ännu en seger

BIK Karlskoga J20 är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Malung hemma i Nobelhallen på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 8-3 (2-1, 2-1, 4-1) innebär att BIK Karlskoga J20 nu har fem segrar i följd i J20 Region väst herr.

– En väl genomförd match från vår sida, vi spelar med hög fart med pucken och flyttar den inom laget på ett bra sätt tycker jag, sedan måste vi klara av att sudda bort något mål bakåt och vara lite svårare att göra mål på framöver men det kommer vi att jobba med på träningarna framöver, kommenterade BIK Karlskoga J20:s tränare Marcus Kull.

Första perioden var jämn. Malung inledde bäst och tog ledningen genom Albin Sundhäll efter 1.56, men BIK Karlskoga J20 kvitterade genom William Campbell. Och BIK Karlskoga J20 hann också ta ledningen, genom Erasts Nazarenko.

BIK Karlskoga J20 var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 4-2.

BIK Karlskoga J20 hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.02 genom Alexander Jarl Åhlin, och gick upp till 7-2 innan Malung svarade.

8-3 blev det till slut för BIK Karlskoga J20.

Noterbart är att Edvin Nylén gjorde ett mål för BIK Karlskoga J20 och spelade dessutom fram till tre mål, Linus Edström hade tre assists och Erasts Nazarenko stod för ett mål och två assists.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, BIK Karlskoga J20 är klara seriesegrare och Malung på sjätte plats.

BIK Karlskoga J20 tar sig an Borlänge i nästa match borta lördag 25 februari 15.15. Malung möter Borlänge borta tisdag 21 februari 19.00.

TV: Ger sig på målvakten – då bryter helvetet lös