Huddinge IK förlorade mot Borås

Stark defensiv när Borås vann mot Huddinge

Tre egna mål – men inte ett enda för Huddinge. Borås tog en klar seger borta mot Huddinge i Vårettan södra herr. Slutresultatet blev 0-3 (0-0, 0-1, 0-2).

Första perioden blev mållös.

Det var först 14.16 in i andra perioden som Borås tog ledningen genom Joni Nikko assisterad av Henrik Eriksson och Anders Eriksson.

I tredje perioden gjorde Borås 0-2 efter 08.45 genom Albin Storm. Och med bara 14 sekunder kvar satte Henrik Eriksson 0-3.

Borås Henrik Eriksson stod för ett mål och två assist.

Huddinge har tre vinster och två förluster och 17–13 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Borås har två vinster och tre förluster och 15–14 i målskillnad.

Med tre omgångar kvar är Huddinge på femte plats i tabellen, medan Borås är på tredje plats.

I nästa match, söndag 19 februari 16.00, har Huddinge Tyringe hemma i Björkängshallen, medan Borås spelar borta mot Köping.

TV: Rakell hyllas i återkomsten till Anaheim