Forshaga vann mot Borås

Wilson Johansson övertidshjälte för Forshaga

Matchen mellan hemmalaget Forshaga och gästande Borås i Vårettan södra herr var lika efter full tid. Först i förlängningen kunde hemmalaget avgöra till 3-2 (0-0, 1-1, 1-1, 1-0).

Matchhjälte blev Wilson Johansson, som gjorde det avgörande målet i förlängningen.

I lagens senaste möte såg det annorlunda ut, då vann Borås med hela 5-0.

Första perioden blev mållös. Borås gjorde 0-1 genom Henrik Eriksson efter 9.31 i andra perioden.

Forshaga kom tillbaka, och gjorde 1-1 genom Felix Söderlund med 02.29 kvar att spela. Efter 1.19 gjorde Forshaga 2-1 genom Wilson Johansson.

Borås kom tillbaka, och gjorde 2-2 genom Joni Nikko efter 14.26 i tredje perioden. I förlängningen tog det 1.27 innan Forshaga avgjorde till 3-2. Stor matchhjälte blev Wilson Johansson, på pass av Kimmy Skogland.

Forshaga har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Borås har tre vinster och två förluster. Det här var Forshagas andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Borås andra uddamålsförlust.

För Forshaga gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Borås är på andra plats.

På onsdag 1 februari 19.00 spelar Forshaga borta mot Eskilstuna Linden, och Borås hemma mot Vimmerby.

TV: Dråpliga självmålet får kommentatorerna att häpna