Martin Gudmundsson har hittat ännu en transatlant.
Foto: Bildbyrån
Nyhet

Josh Winquist klar för Västervik

ANNONS

Västervik ligger sist i Hockeyallsvenskan. Nu agerar jumbon och plockar in Josh Winquist, senast i den nordamerikanska ligan ECHL.

Med nio poäng upp till laget närmast i tabellen är Västervik i ett minst sagt prekärt läge. Allt tyder på att laget blir ett av de två lagen som får kvala framåt vårkanten.

Men nu agerar jumbon.

Huvudtränaren och sportchefen Martin Gudmundsson har hittat en ny forward. Det handlar om Josh Winquist, senast i Fort Wayne Comets i ECHL. Där har det den här säsongen blivit 38 poäng på 33 matcher. Säsongen inleddes dock i den slovakiska högstaligan med HK Dukla Michalovce, där det blev fem matcher och en assist.

Inne i karriärens bästa säsong

Kanadensaren har även en till säsong i Slovakien i bagaget då med Banska Bystrica. Där gick det desto bättre med 21 poäng på 22 matcher. Annars har hela karriären spenderats i Nordamerika. Bland annat har han spelat 140 AHL-matcher och stått för 81 poäng.

Den här säsongen har varit den hittills bästa säsongen sett till poängsnitt för Josh Winquist. Nu kommer centern ansluta till Västervik så fort all administration är klar.


TV: "Får vara glada om de hamnar i ingenmansland"

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL