Luleå HF vann mot Djurgårdens IF

Luleå tog bonuspoängen hemma mot Djurgården

Matchen i J20 Nationell Top 10 herr mellan hemmalaget Luleå och gästande Djurgården var oavgjord vid full tid, 3-3. Först i förlängningen kom avgörandet, där Luleå spikade segerresultatet, 4-3 (0-0, 2-3, 1-0, 1-0).

Olle Skogfält blev matchhjälte för Luleå med sitt mål i förlängningen.

Resultatet betyder att serieledande Luleå tog femte segern i följd, och att Djurgården samtidigt förlorade efter tre segrar i rad.

Första perioden blev mållös. Djurgården var starkast i andra perioden. Laget vann perioden med 2-3.

Laget kvitterade till 3-3 med 14 sekunder kvar att spela i tredje perioden genom Viggo Nordström framspelad av Isac Hedqvist och Arvid Kruukka. I förlängningen tog det 2.29 innan Luleå också avgjorde till 4-3. Stor matchhjälte blev Olle Skogfält, på pass av Dans Locmelis.