Luleå HF vann mot Örebro Hockey J20

Luleå ryckte i sista perioden och vann mot Örebro Hockey J20

Luleå vann hemma mot Örebro Hockey J20 i J20 Nationell Top 10 herr med 3-0. Matchen var helt jämn efter två perioder, 0-0, innan Luleå avgjorde i sista perioden.

Örebro Hockey J20:s tränare Oscar Dahlgren om matchen:

– En jämn match sett över tre perioder men Luleå får utdelning i tredje och vi får inte betalt av vår forcering. Vi behöver vara jämna sett till prestationerna i matchen. Luleå lyckas stänga ner vår offensiv på ett effektivt sätt.

Därmed har Luleå vunnit fyra matcher i rad.

Första perioden blev mållös.

Andra perioden blev mållös. Luleå spelade bra i tredje perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Viggo Nordström, Fabian Ledin och Oscar Bramberg och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 21 sekunder kvar att spela.

Luleå har nu tolv poäng efter fyra spelade matcher, medan Örebro Hockey J20 har sex poäng efter fem matcher.

På söndag 22 januari 12.00 spelar Luleå hemma mot Djurgården, och Örebro Hockey J20 borta mot Skellefteå AIK J20.

TV: Erik Karlsson avgör – med superavslut