Modo Hockey J18 vann mot IFK Täby HC

Modo Hockey J18 utklassade Täby på hemmaplan

Modo Hockey J18 fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Täby i J18 Nationell norra herr med 7-2 (2-1, 3-0, 2-1).

Modo Hockey J18 startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Vidar Blixt och Olle Sedin innan Täby svarade och gjorde 2-1 genom Frantisek Broz. Modo Hockey J18 startade andra perioden bäst och gick från 3-1 till 5-1 genom två snabba mål tidigt i perioden av Nils Pettersson och Hampus Nilsson. 6.39 in i tredje perioden slog Markuss Streikiss till på pass av Kevin Eriksson och reducerade. Mer än så blev det dock inte för Täby.

8.57 in i perioden nätade Modo Hockey J18:s Vidar Blixt återigen framspelad av Milton Gästrin och Gustav Öberg Andersson och ökade ledningen.

Efter 13.59 nätade Vidar Blixt ännu en gång på pass av Hugo Hallin och ökade ledningen för Modo Hockey J18. 7-2-målet blev matchens sista.

Vidar Blixt gjorde tre mål för Modo Hockey J18 och spelade dessutom fram till ett mål.

Modo Hockey J18 har nu nio poäng efter fyra spelade matcher, medan Täby har fem poäng efter tre matcher.

Lördag 21 januari möter Modo Hockey J18 Björklöven borta 12.00 och Täby möter Skellefteå hemma 14.40.

TV: Sam Hallam på scoutingresa inför VM