Timrå vann mot Almtuna

Seger för Timrå efter avgörande i förlängningen mot Almtuna

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Timrå avgöra den jämna matchen hemma mot Almtuna i J18 Nationell norra herr. Slutresultatet blev 5-4 (0-0, 2-2, 2-2, 1-0). Matchhjälte blev Kevin Rönnelöw, som gjorde det avgörande målet i förlängningen.

– Skön vinst efter en bra prestation. Vi hämtar hem underläge två gånger och vinner rättvist, kommenterade Timrås tränare Martin Nilsson.

Första perioden blev mållös. Det var först 3.46 in i andra perioden som Almtuna tog ledningen genom William Falkenhäll.

Efter 17.12 i andra perioden nätade Filip Ekberg, på pass av Kalle Forslund och William Falkenhäll och gjorde 0-2.

Timrås Lukas Kax gjorde 1-2 efter 18.42 framspelad av Filip Lundgren och Elis Walldén.

Kevin Rönnelöw gjorde dessutom 2-2 efter 19.26 framspelad av Filip Lundgren och Hugo Engfors.

3.36 in i tredje perioden nätade Almtunas Kalle Forslund på pass av Filip Ekberg och Linus Sjölund och gav laget ledningen.

Efter 4.29 slog Linus Åberg till framspelad av Filip Ekberg och Linus Sjölund och ökade ledningen för Almtuna.

9.21 in i perioden slog Vincent Gellar till på pass av Vincent Romö och reducerade.

Efter 16.06 nätade Edwin Annerstedt framspelad av Alfred Lindholm och kvitterade för Timrå.

I förlängningen tog det 2.42 innan Timrå också avgjorde till 5-4. Matchvinnare för hemmalaget blev Kevin Rönnelöw.

Almtunas Filip Ekberg stod för ett mål och två assist.

Förlusten var Almtunas andra uddamålsförlust.

Båda lagen har haft en tuff start på serien, och har två poäng efter tre spelade matcher.

Timrå tar sig an Djurgården i nästa match borta lördag 21 januari 15.00. Almtuna möter samma dag 13.40 Nacka borta.