Nybro vann mot KRIF Hockey
Montage
Matchrapport

Seger för Nybro efter avgörande i förlängningen mot KRIF

ANNONS

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Nybro avgöra den jämna matchen hemma mot KRIF i HockeyEttan södra. Slutresultatet blev 3-2 (1-2, 0-0, 2-0, 0-0). Stor matchhjälte med bara 41 sekunder kvar i förlängningen blev Juho Liuksiala som satte det avgörande målet.

Segern var Nybros fjärde på de senaste fem matcherna.

Första perioden var jämn. Nybro inledde bäst och tog ledningen genom Niklas Dahlberg efter 10.35, men KRIF kvitterade genom Casper Åkesson. Och KRIF hann också ta ledningen, genom samme Casper Åkesson.

Andra perioden blev mållös. 16 sekunder in i tredje perioden nätade Nybros Nikolai Skladnichenko framspelad av Juho Liuksiala och Niklas Dahlberg och kvitterade.

Efter 13.19 nätade Juho Liuksiala på pass av Vili Laitinen och Jesse Pelamo och avgjorde matchen.

Fjärde perioden blev mållös.

Nybro har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan KRIF har en vinst och fyra förluster. Det här var Nybros fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också KRIF:s femte uddamålsförlust.

Med en omgång kvar är Nybro på fjärde plats i tabellen, och KRIF är på åttonde plats.


TV: Elias Pettersson övertidshjälte – igen

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL