Sebastian Vidmar har hamnat i blåsväder.
Foto: ECHL TV/Twitter (Skärmdump)
ECHL

Sebastian Vidmar stängs av – efter domarincident

ANNONS

ECHL-svensken Sebastian Vidmar kommer att få följa Adirondack Thunders närmaste matcher från sidan. Enligt The Post Star kommer svensken att stängas av åtminstone tre matcher efter en incident med en linjedomare i nattens förlustmatch mot Maine Mariners.

Det var i slutskedet av nattens möte mellan Adirondack Thunder och Maine Mariners i ECHL som den svenske forwarden Sebastian Vidmar råkade i bråk med motståndarbacken Fedor Gordeev.

Linjemännen hade problem med att lugna ned situationen och när en av domarna försökte kliva emellan så tog Vidmar tag i linjemannen och drog honom bakåt för att komma åt sin motståndare.

Vidmar tilldömdes en tiominutersutvisning för “Physical Abuse of Officials” på en kategori tre-nivå, som enligt The Post Star innebär att den svenske forwarden kommer att stängas av i minst tre matcher och att ligan automatiskt kommer att granska situationen.

Mötet mellan Adirondack och Maine var av det stökigare slaget, där totalt 108 utvsiningsminuter utdömdes i matchen. Maine vann matchen med 4–1 och Sebastian Vidmar lämnade isen poänglös.

28-åringen, som är fostrad i Malmö Redhawks, har producerat sju poäng (3+4) i ECHL den här säsongen.


TV: Alla mål från nattens NHL

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL