Segeltorp förlorade mot Wings HC Arlanda

Missat kval för Segeltorp efter förlust mot Wings Arlanda

Efter förlust, 2-6 (1-3, 0-1, 1-2), på hemmaplan i HockeyEttan östra mot Wings Arlanda står det klart att Segeltorp missar kvalet. Det blev klart på söndagen.

Wings Arlandas tränare David Lundmark tyckte så här om matchen:

– En stabil insats där matchen blev förryckt av väldigt många utvisningar, trots att det inte var något fysiskt spel att tala om. Vi håller i taktpinnen matchen igenom och ger aldrig Segeltorp någon större chans. En svår match på förhand som vi hanterar på det sätt vi ville och det gav oss tre poäng ikväll.

Wings Arlanda tog ledningen efter elva minuters spel, genom Gustav Eurenius på pass av Pontus Karlsson.

Segeltorp kvitterade till 1-1 efter 12.49, genom Henrik Rommel framspelad av Rasmus Järvelin.

Wings Arlanda tog ledningen på nytt efter 14.02, genom Emil Gabrielson assisterad av Tim Friberg och Adam Harrysson-Karlsson.

Laget ökade ledningen till 1-3 efter 18.01, genom Dennis Von Walden framspelad av Emil Gabrielson och Marcus Karlsson. Efter 18.39 i andra perioden slog Pontus Karlsson till, framspelad av Gustav Kapborg och Marcus Karlsson och gjorde 1-4. 6.22 in i tredje perioden slog Adam Harrysson-Karlsson till på pass av Nils Vikner och Ville Hornborg och ökade ledningen.

Efter 17.41 nätade Oscar Sarhus på pass av Tim Friberg och Marcus Karlsson och ökade ledningen för Wings Arlanda. 2-6-målet blev matchens sista.

Segeltorp har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Wings Arlanda har tre vinster och två förluster.

Det här betyder att Segeltorp ligger kvar på tionde och sista plats i tabellen, och Wings Arlanda på fjärde plats.

Segeltorp möter Enköping i nästa match borta onsdag 30 november 19.00. Wings Arlanda möter samma dag Vallentuna hemma.

TV: Så minns Stig Salming lillebror Börje