Djurgårdens IF vann mot IFK Täby HC

Storseger för Djurgården hemma mot Täby

Djurgården hade en riktig målfest när man besegrade Täby hemma på Hovet i J18 Region öst herr. Djurgården vann med hela 8-2 (2-0, 3-2, 3-0).

Resultatet betyder att andraplacerade Djurgården tog fjärde segern i följd, och att Täby samtidigt förlorade efter fyra segrar i rad.

Djurgården tog ledningen efter 13 minuters spel, genom Wilson Björck på pass av Isak Forslund och Ivan Spångberg.

Laget ökade också ledningen till 2-0 efter 18.38, genom Ivan Spångberg framspelad av Wilmo Andersson och Wilson Björck. Efter 1.01 i andra perioden slog Wilson Björck till på nytt, på pass av Wilmo Andersson och Isak Forslund och gjorde 3-0.

Linus Eriksson gjorde dessutom 4-0 efter 2.31 framspelad av Anton Petrini och Axel Wenner.

Karl Eriksson gjorde dessutom 5-0 efter 6.11 på pass av Victor Eklund och Fred Nord.

Täbys Romeo Edvardsen Sörensen gjorde 5-1 efter 8.39 framspelad av Melvin Novotny.

Täby reducerade igen 17.32 in i perioden genom Romeo Edvardsen Sörensen framspelad av Felix Wadströmer. 4.14 in i tredje perioden slog Anton Frondell till på pass av Wilson Björck och Ivan Spångberg och ökade ledningen.

Efter 16.08 slog Arvid Drott till på pass av Tim Redstedt och Linus Eriksson och ökade ledningen för Djurgården.

Efter 17.24 gjorde Ivan Spångberg mål ännu en gång framspelad av Anton Frondell och Wilmo Andersson och ökade ledningen för Djurgården. 8-2-målet blev matchens sista.

Djurgården har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Täby har fyra vinster och en förlust.

Matchresultatet innebär att Täby ligger kvar på femte plats.

Söndag 27 november möter Djurgården Värmdö borta 16.00 och Täby möter Nacka hemma 17.40.

TV: Hyllningarna till Börje: “Visade vägen”