Modo Hockey vann mot Östersunds IK
Foto: Bildbyrån
Matchrapport

Formstarka Modo Hockey tog ännu en seger

ANNONS

Modo Hockey fortsätter starkt i Hockeyallsvenskan. När laget mötte Östersunds IK hemma i Hägglunds Arena på onsdagen kom ännu en seger. Laget vann med 2-1 (1-1, 1-0, 0-0). I och med detta har Modo Hockey sju segrar i rad.

Östersunds IK:s tränare Kjell-Åke Andersson:

– Modo vinner rättvist. Vi är nära på slutet, men idag gick det inte.

Pontus Näsén stod för Modo Hockeys avgörande mål 1.46 in i andra perioden.

Första perioden var jämn. Östersunds IK inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Henrik Marklund efter 1.30, men Modo Hockey kvitterade genom Josh Dickinson i slutet av perioden. Modo Hockey gjorde också 2-1 efter 1.46 i andra perioden när Pontus Näsén hittade rätt framspelad av Adam Pettersson och David Bernhardt. Näsén fullbordade därmed lagets vändning. Tredje perioden blev mållös, och Modo Hockey höll i sin 2-1-ledning och vann.

Modo Hockey har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan Östersunds IK har tre vinster och två förluster. Det här var Modo Hockeys sjunde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Östersunds IK:s andra uddamålsförlust.

Det här betyder att Modo Hockey är kvar i serieledning, och Östersunds IK stannar på åttonde plats, i tabellen.

I nästa match, fredag 25 november, har Modo Hockey Mora borta i Smidjegrav Arena 18.00, medan Östersunds IK spelar borta mot Västervik 19.00.


TV: “Skulle vilja få in en Rahimi i Modo”

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 09 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL
söndag 11 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL