Tyringe SoSS förlorade mot KRIF Hockey

Efterlängtad seger för KRIF – bröt förlustsviten mot Tyringe

Det har varit en tung period med fem förluster i rad för KRIF i HockeyEttan södra. Men borta mot Tyringe bröts den tuffa sviten. Det blev 2-4 (0-1, 1-1, 1-2) i matchen i Tyrs Hov Sportcentra.

KRIF tog ledningen efter fem minuters spel, genom Martin Pärna på pass av Hugo Lindman Gustafsson och Sebastian Magnusson. Efter 13.41 i andra perioden slog Heikki Harju till, framspelad av Ludvig Jansson Blomquist och Jesper Ahlgren och kvitterade för Tyringe.

KRIF:s Martin Pärna gjorde 1-2 efter 16.28 på pass av Rasmus Koskinen.

6.31 in i tredje perioden nätade Tyringes Heikki Harju ännu en gång och kvitterade.

11.24 in i perioden slog Herman Håkansson till framspelad av Martin Pärna och Sebastian Magnusson och gav laget ledningen.

Efter 15.53 slog Oliver Olsson till framspelad av Martin Pärna och ökade ledningen för KRIF. Det fastställde slutresultatet till 2-4.

Martin Pärna gjorde två mål för KRIF och spelade dessutom fram till två mål.

Tyringe har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, medan KRIF har en vinst och fyra förluster.

Tyringe ligger på nionde plats i tabellen efter matchen, medan KRIF ligger på åttonde plats.

Tyringe möter Borås i nästa match borta onsdag 23 november 19.00. KRIF möter samma dag Troja/Ljungby hemma.

TV: Känslosamt när Hossa hyllas i Chicago