Rögle BK vann mot Troja/Ljungby J18

Rögle vann mot Troja/Ljungby J18 på hemmaplan

Rögle vann hemma mot Troja/Ljungby J18 i J18 Region syd herr. Matchen på torsdagen slutade 5-2 (2-0, 1-1, 2-1).

Rögle startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål tidigt i perioden av Isak Norlin och Max Gustafsson. Troja/Ljungby J18 reducerade dock till 2-1 genom Theo Andersen efter 11.14 i andra perioden.

Rögle tog ledningen med 3-1 genom Tarik Mahmutovic efter 16.32. Rögle gjorde två snabba mål i tredje perioden och gick från 3-1 till 5-1 efter mål av Max Gustafsson och Tarik Mahmutovic. Det rycket avgjorde matchen.

Filip Jaselius Däveskog reducerade förvisso, men närmare än 5-2 kom inte Troja/Ljungby J18. Rögle tog därmed en stabil seger.

Rögles Tarik Mahmutovic stod för två mål och ett assist.

Rögle har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Troja/Ljungby J18 har en vinst och fyra förluster.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Rögle på andra plats och Troja/Ljungby J18 på elfte plats.

Rögle tar sig an Tingsryd i nästa match borta söndag 20 november 14.00. Troja/Ljungby J18 möter samma dag 15.15 Malmö borta.

TV: Experten tagen – av hyllningen till Salming