KRIF Hockey förlorade mot Karlskrona HK

Karlskrona toppar tabellen efter seger mot KRIF

Karlskrona är ny serieledare i HockeyEttan södra efter bortaseger med 8-0 (3-0, 2-0, 3-0) mot KRIF. Karlskrona leder serien en poäng före Kalmar. KRIF ligger på tionde plats i tabellen.

Segern var Karlskronas femte på de senaste sex matcherna, och femte bortasegern i rad.

Karlskrona spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Todd Winder, Mikael Roslund och Daniel Andersson. Det var bara början för Karlskrona. Karlskrona gjorde två snabba mål tidigt i andra perioden och gick från 0-3 till 0-5 efter mål av Mikael Roslund och Alexander Bergström. Karlskrona fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-0. Målen i sista perioden gjordes av Alexander Bergström, Oscar Hagman och Alexander Heiver.

Noterbart är att Mikael Roslund gjorde två mål för Karlskrona och totalt tre poäng, Daniel Andersson stod för tre poäng, varav ett mål och Todd Winder gjorde ett mål och spelade fram till två mål.

KRIF har fem förluster på de senaste fem matcherna.

KRIF möter Tyringe i nästa match borta söndag 20 november 16.00. Karlskrona möter samma dag Borås hemma.

TV: Toronto hyllar Börje Salming och hans familj