Strömsbro förlorade mot Mora IK

Storseger för Mora borta mot Strömsbro

Mora tog en enkel seger mot Strömsbro borta i Testebo Arena i J18 Region väst herr. Laget dominerade matchen, som slutade 7-2 (0-0, 4-1, 3-1).

Första perioden blev mållös. Mora hade övertaget i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.01 genom Edwin Aronsson, och gick upp till 0-2 innan Strömsbro svarade.

Innan perioden var över hade Mora ryckt åt sig ledningen med 1-4. Mora stod därefter för tre raka mål i början av tredje perioden när laget gick från 1-4 till 1-7 på bara 4.04.

Markuss Sieradzkis reducerade förvisso, men närmare än 2-7 kom inte Strömsbro. Mora tog därmed en säker seger.

Moras Melker Bertals hade tre assists och Marton Nemes hade tre assists.

Strömsbro har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Mora har tre vinster och två förluster.

I tabellen innebär det här att Mora nu ligger på fjärde plats. Strömsbro är på elfte plats.

Strömsbro tar sig an BIK Karlskoga i nästa match borta torsdag 3 november 19.00. Mora möter BIK Karlskoga hemma torsdag 10 november 19.00.