Mora vann mot Skellefteå AIK J20

Mora fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar

Det går fortsatt bra för Mora i J20 Nationell norra herr. På fredagen mötte laget Skellefteå AIK J20 i Smidjegrav Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Skellefteå AIK J20 blev 6-2 (1-1, 2-0, 3-1).

Första perioden var jämn. Mora inledde bäst och tog ledningen genom Noah Steen efter 9.29, men Skellefteå AIK J20 kvitterade genom Oskar Vuollet bara 22 sekunder senare. Mora startade andra perioden bäst och gick från 1-1 till 3-1 genom mål av Kevin Engvall och William Lindgren. Mora hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.17 genom Kevin Engvall, och gick upp till 5-1 innan Skellefteå AIK J20 svarade.

Innan matchen var över hade Mora gjort 6-2.

Mora har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Skellefteå AIK J20 har fyra vinster och en förlust.

Det här betyder att Skellefteå AIK J20 ligger på femte plats i tabellen, och Mora är på andra plats.

I nästa match möts lagen igen i Smidjegrav Arena, lördag 22 oktober 13.00.