Ahti Oksanen och Myles Powell matchvinnare när Oskarshamn besegrade Malmö

Det blev uddamålsseger för bortalaget Oskarshamn i matchen mot Malmö i Malmö Arena. Laget vann torsdagens match i SHL med 2-1 (0-0, 2-1, 0-0). Segermålet för Oskarshamn stod Ahti Oksanen för 8.35 in i andra perioden.

Första perioden blev mållös. Andra perioden var jämn. Malmö inledde bäst och tog ledningen genom Johan Olofsson efter 3.09, men Oskarshamn kvitterade genom Myles Powell. Och Oskarshamn hann också ta ledningen, genom Ahti Oksanen. I tredje perioden höll Oskarshamn i sin 2-1-ledning och vann.

Malmö har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Oskarshamn har tre vinster och två förluster. Det här var Malmös tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Oskarshamns femte uddamålsseger.

För hemmalaget betyder resultatet tionde plats i tabellen. Oskarshamn är på elfte plats.

I nästa match, lördag 15 oktober, har Malmö Timrå hemma i Malmö Arena 15.15, medan Oskarshamn spelar hemma mot Luleå 18.00.