Troja/Ljungby J18 förlorade mot Malmö

Malmö vann mot Troja/Ljungby J18 på bortaplan

Malmö vann borta mot Troja/Ljungby J18 i J18 Region syd herr. Matchen på söndagen slutade 1-3 (0-1, 0-0, 1-2).

Malmö tog ledningen efter 9.41, genom Alex Cajkovic.

Andra perioden blev mållös. 9.42 in i tredje perioden slog Troja/Ljungby J18:s Isac Solberg till och kvitterade för Troja/Ljungby J18.

12.01 in i perioden nätade Malmös Adrien Bartovic på pass av Linus Schrott och Johan Henriksson och gav Malmö ledningen.

Efter 14.16 slog Jakob Stjärna till framspelad av Wille Magnertoft och ökade ledningen för Malmö. 1-3-målet blev matchens sista.

Troja/Ljungby J18 har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Malmö har tre vinster och två förluster.

Det här betyder att Troja/Ljungby J18 nu ligger på tolfte och sista plats i tabellen, och Malmö är på femte plats.

Torsdag 13 oktober spelar Troja/Ljungby J18 borta mot Tingsryd 19.15 och Malmö mot Karlskrona hemma 19.00 i Malmö Isstadion.