Modo Hockey vann mot Mora

Ryck i sista perioden avgjorde för Modo Hockey hemma mot Mora

En jämn match mellan hemmalaget Modo Hockey och gästande Mora avgjordes först i tredje perioden. Där var Modo Hockey starkare och vann matchen i Hockeyallsvenskan med 2-1 (1-1, 0-0, 1-0).

Emil Wahlberg stod för Modo Hockeys avgörande mål 17.04 in i tredje perioden.

Därmed har Modo Hockey vunnit fyra matcher i rad.

Första perioden var jämn. Modo Hockey inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Rihards Marenis efter 1.15, men Mora kvitterade genom Daniel Ljunggren efter 14.10.

Andra perioden blev mållös. 17.04 in i tredje perioden nätade Modo Hockeys Emil Wahlberg på pass av Rihards Marenis och Filip Sveningsson och avgjorde matchen. 2-1-målet blev matchens sista.

Modo Hockey har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Mora har två vinster och tre förluster. Det här var Modo Hockeys andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Moras andra uddamålsförlust.

Efter fem matcher har Modo Hockey nu 13 poäng och Mora har sex poäng.

Modo Hockey tar sig an Björklöven i nästa match borta lördag 8 oktober 18.00. Mora möter Östersunds IK hemma söndag 9 oktober 15.00.