Notification

Sveriges bästa hockeylag – en analys av oddsen

Hockey är en av Sveriges favoritsporter och det finns många fantastiska hockeylag i landet. Men vilket lag är det egentligen som har de bästa oddsen att vinna? I den här artikeln tar vi en titt på några av Sveriges bästa hockeylag och analyserar deras odds för att se vilket lag som har de bästa chanserna att vinna.

När man spelar på odds för hockey finns det mycket bra tips och hjälp att få på bettingsidorna. Du kan även få en oddsbonus för att starta på bästa sätt. 

Vilka är Sveriges bästa hockeylag?

Vilket som är Sveriges bästa hockeylag kan diskuteras, och det beror på hur man ser på det. Om man tittar på svenska mästerskapen har Djurgårdens IF flest SM-tecken sedan SM startade 1992. De som leder SHL (Svenska Hockeyligan) i maratontabellen är däremot Färjestad BK. Sedan 1975 har Färjestad BK även flest SM-titlar, följt av Djurgårdens IF och Brynäs IF.

Det finns såklart många olika åsikter om vilket det bästa laget är. En analys av oddsen visar att det finns ett annat lag som är en klar favorit att satsa på och det är Skellefteå AIK.

Odds och spelstrategier för hockey

När det gäller hockey är det viktigt att komma ihåg oddsen. De flesta människor tippar på sina favoritlag, och det är inte alltid en bra idé. Istället bör man titta på oddsen för olika spel och se vilket lag som har bäst chans att vinna. Det finns många olika spelstrategier för hockey, men det viktigaste är att hitta ett system som fungerar för dig. Du kan inte bara titta på oddsen och tro att du vet hur spelet kommer att sluta, utan du måste lära dig om de olika lagens styrkor och svagheter. När du har gjort detta kan du börja titta på olika spelalternativ och se vilka som ger dig bäst chans att vinna.

Vad är en bra strategi för att spela på hockeylag?

En bra strategi för att spela på ett hockeylag är att se om lagets styrkor används till fullo. Om laget har ett starkt forwardspel, bör de använda detta till sin fördel och inte låta motståndarna ta kontrollen av spelet. De bör också se till att alla spelare är involverade i spelet, så att alla kan bidra med något positivt. En annan viktig aspekt är samarbetet mellan spelarna, som bör vara så bra som möjligt för att laget ska fungera optimalt. Detta är några av de saker som utgör ett bra lag och även ger bättre odds till vinst.

Det gäller att hänga med och att analysera lagens spel om man vill satsa på vinnaren. Sen finns det alltid oförutsedda händelser, och det lag som har bäst odds kanske inte alltid vinner.

Hockey PÅ TV
onsdag 24 april
17:30 Tappara - Pelicans Liiga
19:00 Sverige - Finland Träningsmatch
01:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
torsdag 25 april
03:30 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL
04:00 Edmonton Oilers - Los Angeles Kings NHL
19:30 Rögle - Skellefteå SHL
20:00 Zürich - Lausanne National League
01:00 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers NHL
01:30 New York Islanders - Colorado Avalanche NHL
fredag 26 april
17:30 Pelicans - Tappara Liiga
01:00 Washington Capitals - New York Rangers NHL
01:30 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 27 april
04:00 Colorado Avalanche - Winnipeg Jets NHL
04:30 Los Angeles Kings - Edmonton Oilers NHL
15:15 Rögle - Skellefteå SHL
20:00 New York Islanders - Carolina Hurricanes NHL
23:00 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers NHL
söndag 28 april
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
04:30 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:00 Sverige - Tjeckien U18-VM
20:30 Colorado Avalanche - Winnipeg Jets NHL
23:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
måndag 29 april
02:00 Washington Capitals - New York Rangers NHL
04:30 Los Angeles Kings - Edmonton Oilers NHL
19:30 Skellefteå - Rögle SHL
22:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL