MoDo jublar.

Modo Hockey har fyra raka segrar – vann mot Göteborg HC med 6-2

Modo Hockey är i bra form just nu. På söndagen kom seger nummer fyra i rad, efter 6-2 (3-0, 1-1, 2-1) hemma mot Göteborg HC. Det innebär också att Göteborg HC har 35 raka förluster i SDHL.

Vinsten mot Göteborg HC innebär att Modo Hockey har fem segrar i rad på hemmaplan.

Modo Hockey spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Lina Ljungblom, Jaycee Magwood och Marion Allemoz. Göteborg HC reducerade dock till 3-1 genom Klara Seroiszkova med 04.09 kvar att spela i andra perioden.

Modo Hockey ökade ledningen till 4-1 genom Kaitlyn Tougas efter 17.00. Modo Hockey gjorde två snabba mål tidigt i tredje perioden och gick från 4-1 till 6-1 efter mål av Lore Baudrit och Lina Ljungblom, och punkterade matchen.

Klara Seroiszkova reducerade förvisso, men närmare än 6-2 kom inte Göteborg HC. Modo Hockey tog därmed en säker seger.

Noterbart är att Kaitlyn Tougas gjorde ett mål för Modo Hockey och totalt tre poäng och Jaycee Magwood stod för tre poäng, varav ett mål.

Resultatet innebär att Modo Hockey ligger kvar på femte plats och Göteborg HC sist, på tionde plats i tabellen.

Modo Hockey tar sig an Leksand i nästa match hemma onsdag 2 mars 18.00. Göteborg HC möter HV 71 borta söndag 6 mars 13.00.