Borlänge vann mot Köping Hockey

Borlänge vann efter avgörande i förlängningen mot Köping Hockey

Borlänges väg till seger mot Köping Hockey hemma i HockeyEttan västra blev allt annat än enkel. Först i förlängningen kunde hemmalaget avgöra till 4-3 (2-2, 0-1, 1-0, 1-0) och ta bonuspoängen. Stor matchhjälte 06 sekunder in i förlängningen blev Marcus Björk som satte det avgörande målet.

Köping Hockey tog ledningen efter 4.07, genom Lucas Lagerstedt framspelad av Charles Backman och Karl Sand.

Laget ökade ledningen till 0-2 efter 14.27, genom Eric Eljas.

Efter 16.49 i första perioden nätade Patrik Elfsberg, på pass av Marcus Karlberg och André Dahlqvist och reducerade åt Borlänge.

Laget kvitterade till 2-2 efter 19.00, genom Martin Janolhs assisterad av Patrik Elfsberg och Viktor Bemström.

Köping Hockey tog ledningen alldeles i slutsekunderna av andra perioden genom Cristopher Norlin framspelad av Marcus Viitanen och Alexander Björklund. 8.00 in i tredje perioden slog Borlänges Marcus Karlberg till framspelad av Patrik Elfsberg och kvitterade för Borlänge. I förlängningen tog det sex sekunder innan Borlänge också avgjorde till 4-3. Matchvinnare för hemmalaget blev Marcus Björk, framspelad av Hugo Wirell och William Danielsen.

Borlänges Patrik Elfsberg stod för tre poäng, varav ett mål.

Med en omgång kvar är Borlänge på tredje plats i tabellen, medan Köping Hockey är på åttonde plats.

På onsdag 24 november 19.00 spelar Borlänge borta mot Kumla, och Köping Hockey hemma mot Eskilstuna Linden.