KRIF vann mot Kalmar

Efter fem raka segrar i HockeyEttan södra tog vinstsviten slut för Kalmar

Matchen mellan hemmalaget KRIF och gästande Kalmar slutade 3-2 (0-2, 1-0, 2-0). Därmed tog Kalmars svit med fem raka segrar i HockeyEttan södra slut på onsdagen.

Segermålet för KRIF stod Gabriel Johansson för 17.tio in i tredje perioden.

I början av matchen var Kalmar starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Markus Palmberg och Oliver Östergren. Efter 13.15 i andra perioden slog Tim Bothén till, på pass av Rasmus Olofsson och Noa Lindqvist-Muci och reducerade åt KRIF. 3.48 in i tredje perioden nätade KRIF:s Theo Lewén framspelad av Jonas Nyman och Oliver Olsson och kvitterade för KRIF.

Efter 17.10 slog Gabriel Johansson till framspelad av Martin Ekström och avgjorde matchen. Därmed hade laget vänt matchen. 3-2-målet blev matchens sista.

Med två omgångar kvar är KRIF på sjunde plats i tabellen, och Kalmar fortfarande leder serien, på samma poäng som Vimmerby.

KRIF möter Tranås i nästa match borta söndag 21 november 16.00. Kalmar möter samma dag Hanhals Kings hemma.