VIK Hockey J20 vann mot Skellefteå AIK J20

VIK Hockey J20 tog revansch på Skellefteå AIK J20

Det blev 4-2 (2-1, 0-0, 2-1) till VIK Hockey J20 när laget mötte Skellefteå AIK J20 på lördagen i J20 Nationell norra herr. Med det tog hemmalaget VIK Hockey J20 en skön revansch, då Skellefteå AIK J20 vann senaste mötet lagen emellan i fredags med 4-0.

– Efter gårdagens lite sämre insats stämplade hela laget in idag. Vi spelade för varandra och tog en välförtjänt seger. Det sådana här matcher som gör det så otroligt roligt vara ledare, kommenterade VIK Hockey J20:s lagledare Ulrik Grennard efter matchen.

VIK Hockey J20 tog ledningen efter 10.59, genom Hugo Lejon.

Skellefteå AIK J20 kvitterade till 1-1 efter 14.21, genom Jacob Sundin framspelad av Oscar Nilsson.

VIK Hockey J20 tog ledningen på nytt efter 18.51, genom Marcus Lindström assisterad av Gustav Lagerlöf och Alfred Aalto.

Andra perioden blev mållös. VIK Hockey J20 dominerade även i tredje perioden. Laget gick upp till 3-1 innan Skellefteå AIK J20 reducerade.

Därefter kontrollerade dock VIK Hockey J20 spelet och till slut blev det seger, slutresultatet skrevs till 4-2.

I tabellen innebär det här att VIK Hockey J20 nu ligger på tredje plats. Skellefteå AIK J20 är på sjunde plats.

I nästa match, söndag 31 oktober 12.00, har VIK Hockey J20 Luleå hemma i ABB Arena, medan Skellefteå AIK J20 spelar borta mot Brynäs.