Sök
Intervju

"Jag varken kan eller vill spela hockey igen"

Höftskadan blev början på slutet för Oscar Masiello. Nu lägger 24-åringen av med hockeyn – för att satsa på sitt entreprenörskap.

Den 4 januari 2020 var senast Oscar Masiello spelade en hockeymatch.

Sedan dess har väldigt mycket hunnit hända inom hockeyvärlden. En säsong har avslutats i förtid medan en annan spelats inför mer eller mindre tomma läktare. Henrik Lundqvist har lagt plockhandsken på hyllan, Växjö Lakers har vunnit ett tredje SM-guld och HV71 har på något vis ramlat ur SHL.

För Oscar Masiello har det också hunnit hända mycket sedan den där övertidsförlusten i Scaniarinken.

Efter att ha plågats av stora höftbesvär i över ett års tid så var det efter den där matchen i Södertälje som den dåvarande Vita Hästen-målvakten beslutade sig för att ta ett kliv åt sidan och verkligen fundera över sin hockeyframtid. 24-åringen beskriver själv höftproblemen som ”en komplicerad skada” och berättar att han potentiellt s

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om:
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten