Samtliga svenskar valda i expansionsdrafterna.
Foto:Bildbyrån
Dokument

Lista: Svenskarna som valdes i expansionsdrafterna – så gick det sen

Expansionsdraften stundar och i natt kommer Seattle Kraken välja ut sin första trupp någonsin. Det är däremot inte den första expansionsdraften och det kommer inte vara första gången en svensk väljs i expansionsdraften. Därför har Hockeysverige.se nu listat samtliga svenskar som har blivit valda i expansionsdrafterna.

Expansionsdraften närmar sig och i natt är det dags för Seattle Kraken att välja ut sin 30-manna trupp. Flera svenskar är aktuella att bli valda av den nya organisationen som kommer att välja en spelare från varje lag i ligan.

Den senaste expansionsdraften genomfördes av Vegas 2017 och två svenskar valdes då. De namnen kanske många fortfarande har färskt på minnet, men lika många kommer nog inte ihåg svenskarna som valdes i expansionsdraften 2000.

Därför har Hockeysverige.se nu listat samtliga svenskar som har blivit valda i en expansionsdraft. Totalt är de tio stycken som har valts från 1979 till 2017.

2017 - Vegas Golden Knights

Oscar Lindberg

Från New York Rangers valde Vegas Golden Knights att plocka in Oscar Lindberg. Den svenske forwarden hade två hela säsonger med New York Rangers i bagaget och kom även till spel i Vegas. Lindberg blev kvar i Vegas över två säsonger och noterades där för totalt 101 spelade matcher. 

Efter två säsonger i Vegas skickades Lindberg tillsammans med svenskkollegan Erik Brännström till Ottawa Senators i utbyte mot Mark Stone och Tobias Lindberg.

Oscar Lindberg i Vegas Golden Knights.

Oscar Lindberg i Vegas Golden Knights. Foto: USA-Today Sports.

William Karlsson

Under sitt första år med Vegas Golden Knights blev William Karlsson lagets bäste poängplockare så han samlade på sig totalt 93 poäng (50+43) på 102 spelade matcher om vi räknas in både seriespel och slutspel. I grundserien sköt han 43 mål. En succé kan man minst sagt säga och "Wild Bill" är fortsatt en viktig kugge i Vegas. 

Förra säsongen blev det totalt 55 poäng (18+37) för Karlsson på 75 spelade matcher i grundserien och slutspelet. Forwardens nuvarande kontrakt i Vegas sträcker sig till och med säsongen 2026/27.

2000 - Columbus Blue Jackets/Minnesota Wild

San José Sharks

Mattias Timander

Mattias Timander lämnade Modo för spel på andra sidan Atlanten till säsongen 1996/97. I fyra säsonger tillhörde den svenske backen Boston Bruins organisation och spelade både i NHL och i AHL-laget Providence Bruins. 

2000 valdes han av Columbus Blue Jackets i expansionsdraften och blev även kvar i laget i två säsonger. Under de två säsongerna noterades Timander för totalt 22 poäng (6+16) innan flyttlasset bar av till New York och Islanders.

Mattias Timander firar Modos SM-guld 2007.

Mattias Timander firar Modos SM-guld 2007. Foto: Bildbyrån/Andreas Hillergren

Bert Robertsson

Columbus Blue Jackets valde Bert Robertsson från Edmonton Oilers, men det blev ingen lång relation parterna emellan. Redan i november 2000 trejdades Robertsson till New York Rangers i utbyte mot den kanadensiske målvakten Jean-Francois Labbé. 

Jonas Andersson Junkka

Likt Bert Robertsson blev det aldrig någon speltid för Jonas Andersson Junkka i Columbus Blue Jackets. Andersson Junkka gjorde en säsong i organisationens AHL-lag, Syracuse Crunch, innan han valde att flytta hem till Europa.

Minnesota Wild

Stefan Nilsson

Minnesota Wild valde Stefan Nilsson vars rättigheter tillhörde Vancouver Canucks. Detta trots att Nilsson aldrig hade spelat eller skulle komma att spela i NHL. Den svenske centern tillbringade stora delar av karriären i Luleå och agerar just nu som sportchef i klubben. 

1999 - Atlanta Thrashers

Johan Garpenlöv

Efter nio säsonger i Nordamerika valdes Johan Garpenlöv 1999 av Atlanta Thrashers i expansionsdraften. I Thrashers blev det en säsong för svensken innan han flyttade hem till Sverige.

Totalt noterades Garpenlöv för 16 poäng (2+14) på 73 spelade matcher i Atlanta innan karriären rundades av med en säsong i Djurgårdens IF.

Johan Garpenlöv.

Johan Garpenlöv i Florida Panthers.. Foto: Peter Krüger/Bildbyrån

1998 - Nashville Predators

När Nashville hade ordet valdes inga svenskar i expansionsdraften. Däremot värvades Patric Kjellberg till organisationen som free agent och blev kvar i Nashville i fyra säsonger.

1993 - Florida Panthers/Mighty Ducks of Anaheim

Varken Florida Panthers eller Mighty Ducks of Anaheim valde att satsa svenskt i expansionsdraften. Av 48 valda spelare fanns ingen svensk med i uttagningen.

1992 - Ottawa Senators/Tampa Bay Lightning

Likt 1993 valdes ingen svensk i expansionsdraften.

1991 - San José Sharks/Minnesota North Stars

San José Sharks

Bengt-Åke Gustafsson

Efter tio säsonger i NHL hade Bengt-Åke Gustafsson redan lämnat Nordamerika och återvänt till Färjestad BK när San José Sharks valde honom i expansionsdraften. 

Det blev inget nytt äventyr för Gustafsson i Nordamerika och det blev därför inte några matcher i den nystartade organisationen, San José Sharks.

Bengt-Åke Gustafsson.

Bengt-Åke Gustafsson. Foto: Arkiv


Minnesota North Stars

Inga svenskar valdes av Minnesota North Stars i expansionsdraften 1991.

1979 - Edmonton Oilers/Hartford Whalers/Quebec Nordiques/Winnipeg Jets

1979 var ett speciellt år då lag från World Hockey Association (WHA) slogs ihop med lagen från NHL för att bilda en liga. Detta innebar att spelare som tillhörde lag i WHA även kunde komma att tillhöra lag i NHL då de draftats av lag i båda ligor.

WHA-lagen fick välja spelare från NHL-lagen, men de kunde även se sina egna spelare gå förlorade då de i NHL var bundna av andra organisationer. Spelarna som räknas in i denna listan är enbart spelare som draftats i expansionsdraften och därför inte spelarna som lämnade sin WHA-organisation för en NHL-organisation. 

Edmonton Oilers

Inge Hammarström

Efter sex säsonger i Nordamerika valdes Inge Hammarström av Edmonton Oilers i expansionsdraften. Likt flera andra svenskar på listan blev det däremot inget spel för Hammarström i det nya laget och samma säsong flyttade han hem till Sverige för spel i Brynäs IF.

Hammarström är tillsammans med Lars Zetterström de första svenskarna att någonsin bli valda i en av NHL:s expansionsdrafter.

Inge Hammarström i duell med Bostons målvakt Gerry Cheevers 1975.

Inge Hammarström i duell med Bostons målvakt Gerry Cheevers 1975. Foto: Bildbyrån

Quebec Nordiques  

Lars Zetterström

Tillsammans med Inge Hammarström är Lars Zetterström, som tidigare nämnts, den första svensken att väljas i en expansionsdraft. Likt Inge Hammarström blev det däremot aldrig något spel i den nya organisationen för Lars Zetterström.

Zetterström stannade ett år i Nordamerika och spelade då i CHL innan han vände hem till Sverige och Färjestads BK.

Hartford Whalers

Hartford Whalers valde inga svenskar i expansionsdraften.

Winnipeg Jets

Winnipeg Jets valde inga svenskar i expansionsdraften.


1974 Washington Capitals/Kansas City Scouts

Varken Washington Capitals eller Kanas City Scouts valde svenskar i expansionsdraften.x

1972 Atlanta Flames/New York Islanders

Varken Atlanta Flames eller New York Islanders valde svenskar i expansionsdraften.

1970 Buffalo Sabres/Vancouver Canucks

Varken Buffalo Sabres eller Vancouver Canucks valde svenskar i expansionsdraften.

1967 California Seals/Los Angeles Kings/Minnesota North Stars/Philadelphia Flyers/Pittsburgh Penguins/St. Louis Blues

Inget av expansionslagen 1967 valde svenskar i expansionsdraften.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 07 februari
01:00 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning NHL
01:00 Philadelphia Flyers - New York Islanders NHL
01:30 New Jersey Devils - Vancouver Canucks NHL
01:30 New York Rangers - Calgary Flames NHL
02:30 Dallas Stars - Anaheim Ducks NHL
03:00 Arizona Coyotes - Minnesota Wild NHL
19:00 Kristianstad - Västerås Hockeyallsvenskan
onsdag 08 februari
01:00 Tampa Bay Lightning - San Jose Sharks NHL
01:00 Pittsburgh Penguins - Colorado Avalanche NHL
01:30 New York Islanders - Seattle Kraken NHL
02:00 Nashville Predators - Vegas Golden Knights NHL
02:30 Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks NHL
19:00 Tingsryd - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:00 Östersund - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Almtuna Hockeyallsvenskan
torsdag 09 februari
02:00 New York Rangers - Vancouver Canucks NHL
02:30 Dallas Stars - Minnesota Wild NHL
19:00 Tjeckien - Sverige Beijer Hockey Games
20:15 Schweiz - Finland Beijer Hockey Games
fredag 10 februari
01:00 Philadelphia Flyers - Edmonton Oilers NHL
01:00 Florida Panthers - San Jose Sharks NHL
01:00 New Jersey Devils - Seattle Kraken NHL
01:00 Detroit Red Wings - Calgary Flames NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Colorado Avalanche NHL
01:30 New York Islanders - Vancouver Canucks NHL
02:00 Minnesota Wild - Vegas Golden Knights NHL
19:00 Västervik - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Västerås - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - Almtuna Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Modo Hockeyallsvenskan
19:00 Tingsryd - Kristianstad Hockeyallsvenskan
lördag 11 februari
01:00 Columbus Blue Jackets - Toronto Maple Leafs NHL
01:00 New York Rangers - Seattle Kraken NHL
02:30 Chicago Wolves - Arizona Coyotes NHL
04:00 Anaheim Ducks - Pittsburgh Penguins NHL
12:00 Finland - Tjeckien Beijer Hockey Games
14:00 Tre Kronor Legends - Toronto Maple Leafs Legends Game for Börje
15:00 AIK - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
15:00 Almtuna - Västerås Hockeyallsvenskan
16:00 Sverige - Schweiz Beijer Hockey Games
18:00 Detroit Red Wings - Vancouver Canucks NHL
18:00 Vita Hästen - Djurgården Hockeyallsvenskan
18:30 Ottawa Senators - Edmonton Oilers NHL
18:30 Montreal Canadiens - New York Islanders NHL
18:30 Philadelphia Flyers - Nashville Predators NHL
18:30 Buffalo Sabres - Calgary Flames NHL
19:00 Dallas Stars - Tampa Bay Lightning NHL
21:30 Boston Bruins - Washington Capitals NHL
00:00 Florida Panthers - Colorado Avalanche NHL
söndag 12 februari
01:00 Carolina Hurricanes - New York Rangers NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets NHL
02:00 St Louis Blues - Arizona Coyotes NHL
02:00 Minnesota Wild - New Jersey Devils NHL
04:00 Winnipeg Jets - Chicago Blackhawks NHL
04:30 Los Angeles Kings - Pittsburgh Penguins NHL
12:00 Schweiz - Tjeckien Beijer Hockey Games
15:00 Södertälje - Tingsryd Hockeyallsvenskan
15:00 Östersund - Björklöven Hockeyallsvenskan
16:00 Sverige - Finland Beijer Hockey Games
18:30 Montreal Canadiens - Edmonton Oilers NHL
19:00 Philadelphia Flyers - Seattle Kraken NHL
19:30 Washington Capitals - San Jose Sharks NHL
21:00 Vegas Golden Knights - Anaheim Ducks NHL
måndag 13 februari
19:00 Kristianstad - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Västervik Hockeyallsvenskan
tisdag 14 februari
01:30 Ottawa Senators - Calgary Flames NHL
02:00 Nashville Predators - Arizona Coyotes NHL
02:00 Minnesota Wild - Florida Panthers NHL
04:00 Vancouver Canucks - Detroit Red Wings NHL
04:30 Los Angeles Kings - Buffalo Sabres NHL
19:00 Djurgården - Tingsryd Hockeyallsvenskan
19:00 Oskarshamn - Örebro SHL
19:00 Timrå - Luleå SHL
19:00 Färjestad - Malmö SHL
19:00 Leksand - Växjö SHL
19:00 Linköping - Brynäs SHL
19:00 Rögle - Skellefteå SHL
19:00 Frölunda - HV 71 SHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten