Dokument

29 juni 2016 - dagen som skakade om NHL

29 juni 2016 är ett av de mest omtalade datumen i NHL:s moderna historia. Inom loppet av en halvtimme kom inte en, inte två, utan tre enorma spelarnyheter som skakade om en hel hockeyvärld. På femårsdagen av det klassiska datumet minns Måns Karlsson tillbaka på 23 galna minuter - och konsekvenserna det fick för framtiden.

Det är september 2015. P.K. Subban har levererat tre enorma säsonger i rad. 2013 vann han både backarnas poängliga och Norris Trophy, och de två säsongerna som följde därefter slutade han sexa respektive trea i backpoängligan. Han är på toppen av sin karriär och det självklara affischnamnet i Montréal Canadiens, tillsammans med Carey Price. Han är den stora publikfavoriten - och är inte bara älskad i Bell Centre utan i hela Montréal.

Kärleken från stadens invånare skulle gå

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om: