Helge Grans berättar om beslutet att lämna Malmö för Los Angeles Kings.
Foto: Bildbyrån/Avdo Bilkanovic
Intervju

"Det här blir som en utbildning för mig"

Han skrev nytt kontrakt med Malmö Redhawks i januari, men kommer inte att spela i SHL den här säsongen. I stället väljer backtalangen Helge Grans blott 19 år gammal att flytta till USA efter att ha sajnats av Los Angeles Kings.
 Jag tänkte egentligen bara att man kanske inte får en sådan här chans så många gånger till, säger han till hockeysverige.se.

Träning med Malmö Redhawks varvat med besök i familjestugan i Halmstad. Så ser backtalangen Helge Grans sommar ut så här långt. Men nu är det inte Malmö som 19-åringen från Ljungby ska representera kommande säsong.

Grans skrev visserligen nytt kontrakt med Malmö så sent som i januari, men det revs när han härom veckan undertecknade ett treårigt rookiekontrakt med Los Angeles Kings i stället. NHL-klubben, som draftade honom som 35:e spelare i an

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL