Ludvig Nilsson.
Foto: Bildbyrån
SHL

Glädjebeskedet: Växjöforwarden tillbaka i träning

ANNONS
Det har gått en dryg månad sedan Ludvig Nilsson fick ledas av isen i Löfbergs Arena. Den här veckan har Växjöforwarden kunnat träna med laget – och han hoppas kunna vara spelklar till en eventuell semifinal.
– Kul att vara tillbaka, säger Nilsson till minhockey.se.

Det var i en närkampssituation med Färjestadsbacken Jonathon Blum som Ludvig Nilsson fick hela kroppstyngden över ena benet. 

Sedan skadan har det nu hunnit gå en månad – och redan i veckan har Växjöforwarden kunnat träna med laget igen.

– Det känns rätt bra. Jag har börjat träna lite med laget den här veckan, sedan får vi ta det därifrån. Jag måste komma in i grejerna och det får ta den tid det tar. Kul att vara tillbaka, säger Nilsson till minhockey.se.

Skadan såg ut att stoppa Nilsson från vidare spel den här säsongen, men förhoppningen finns att göra comeback inom en inte allt för avlägsen framtid.

– Det är klart att jag hoppas och tror, men samtidigt är det inte upp till mig utan till vårt medical team och tränarna. Vi har planer på att gå så långt som möjligt och då vill man vara med och känna att man kan bidra och göra nytta. 

Växjö inleder SM-slutspelet på lördag. Enligt Nilsson skulle han vara redo för spel om laget tar sig vidare till semifinal.

– Ja, det är jag nog. Det hoppas jag, säger han.


TV: Vem ska ersätta Robert Ohlsson?

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL