Nashville har det tungt.
Foto: Christopher Hanewinckel / USA TODAY Sports
Nyhet

Ledningen ryter ifrån: "Trodde det här laget skulle producera"

ANNONS
Nashville ligger näst sist i sin division och har bara en seger på de sex senaste matcherna. Nu kan inte längre lagets ägare hålla tyst.
– Alla är arga och förvirrade, säger Sean Henry.

Säsongen har knappast startat bra för Nashville Predators. Laget har ambitioner att gå långt i slutspelet men sladdar i botten av Central Division.

Nu har lagets klubbpresident, Sean Henry, uttalat sig om situationen. 

– Alla är arga och förvirrade. Alla vi trodde att det här laget skulle producera mer. Alla vill mer, det spelar ingen roll vem du pratar med, säger han till nhl.com.

FÅR SE VAD SOM HÄNDER 

Nashville ligger för tillfället nio poäng ifrån en slutspelsplats och Henry menar att det är några viktiga matcher som väntar dem för att se vad laget är gjort av. Om det blir några förändringar återstår att se.

– Vi är alla överens om att vi byggde det här laget för att göra mer än vad vi gör just nu. Under de kommande veckorna kommer vi att bestämma vad som är bäst för att ta oss vidare. Alla är överens om det. Det råder det ingen tvekan om, säger han. 

Mycket tyder alltså på att det han hända en del saker i Nashville framöver, om laget inte får ordning på saker och ting.


Så ser förberedelserna ut – inför helgens utomhusmatcher

Den här artikeln handlar om: