Magnus Hellberg och Mattias Tedenby.
Montage: Imago sportfoto & Bildbyrån
KHL

Så har KHL-svenskarna inlett säsongen

KHL-säsongen är sedan drygt en och en halv månad i full rullning.
Totalt 30 svenskar spelar i ligan den här säsongen – här tar vi en lite närmare titt på hur spelarna gjort ifrån sig under säsongsinledningen.

Förra säsongen spelade 31 blågula spelare i KHL.

Den här säsongen landar den siffran – än så länge – in på 30 spelare. På grund av coronapandemin har de 24 lagen kommit olika långt in på säsongen, men de flesta lagen har spelat någonstans mellan 14 och 17 matcher.

Nedan tar vi en närmare titt på hur det har gått för spelarna som försvarar de svenska färgerna i världens näst bästa liga. Spelarna ordnas i alfabetisk ordning.

Adam Almquist, b, Dinamo Minsk

Den tidigare HV71- och Frölundabacken står noterad för två passningspoäng efter nio spelade matcher i sin nya klubb. Inte alls den poängskörd man är van att se från den 29-årige backen, som förra säsongen producerade 26 poäng på 58 matcher och innan dess varit en stabil poängplockare i både SHL och AHL.

Lukas Bengtsson, b, SKA St. Petersburg

Efter att ha fått förra årets säsongsinledning spolierad av skada så har Lukas Bengtsson fått en betydligt roligare start på årets säsong. Efter elva matcher har den skicklige backen noterats för nio poäng (2+7), vilket gör att han tillsammans med Igor Ozhiganov är lagets poängbäste back.

Jacob Berglund, c/fw, Traktor Tjeljabinsk

Lämnade Neftechimik för spel i Traktor inför den här säsongen, men har haft en anonym start på säsongen. 28-åringen har bara kommit till spel i fyra av Traktors 15 matcher den här säsongen och har bara snittat 12:51 i istid under de matcher han spelat. Är alltjämt poänglös.

Klas Dahlbeck, b, CSKA Moskva

29-åringen från Katrineholm ser just nu att gå mot sin poängbästa säsong i sin KHL-karriär. Tidigare har Tre Kronor-backen producerat elva respektive sju poäng, men den här säsongen har Dahlbeck redan stått för fyra poäng på 15 matcher. Håller han uppe det snittet så landar han in på 16 poäng på 60 spelade matcher.

Klas Dahlbeck.Klas Dahlbeck.Foto: Imago sportfoto

Emil Djuse, b, Spartak Moskva

Lämnade Nordamerika efter bara en säsong och skrev i somras på för den ryska huvudstadsklubben Spartak Moskva. Den tidigare Modo-, Frölunda- och Skellefteåbacken har fått en flygande start på säsongen och står noterad för elva poäng (2+9) på 15 matcher, vilket gör honom till den poängbästa svenske backen i KHL för tillfället.

Magnus Hellberg, m, SKA St. Petersburg

Landslagsmålvakten har haft en aningen undanskymd roll under säsongsinledningen då han dragits med en del skadeproblem under starten av säsongen. Totalt har det bara blivit tre matcher för den storvuxne Tre Kronor-målvakten, som dock vunnit samtliga matcher och räddat 92,6 procent av skotten mot honom.

Linus Hultström, b, Vitjaz Podolsk

Den tidigare Djurgårdssuccén har inlett piggt i sin nya KHL-klubb. Stod för poäng i sina två första matcher i sin nya klubb och prickade in sitt första KHL-mål i bortamatchen mot Avtomobolist i Vitjaz nionde match för säsongen. Vimmerbysonen står noterad för totalt åtta poäng (2+6) på 15 matcher.

Lars Johansson, m, CSKA Moskva

Målvakten har dragits med skadeproblem under hela säsongen och har ännu inte spelat någon match för sitt CSKA Moskva. Det är oklart hur länge till svensken blir borta. Enligt allhockey.ru började Johansson träna med laget igen tidigare i veckan.

Linus Johansson, c, Sotji

Den förre Färjestadskaptenen har spelat i åtta av Sotjis 14 matcher under säsongsinledningen. Laget har fått en tuff start på säsongen och vara vunnit tre matcher under ordinare tid. För Johanssons del har det blivit ett mål och en assist på de åtta matcher han spelat. Första KHL-målet kom i den senaste matchen Johansson spelade, den 7 oktober mot Dinamo Minsk.

Linus Johansson.Linus Johansson.Foto: Fredrik Karlsson/Bildbyrån

Mario Kempe, c/fw, CSKA Moskva

32-åringen avslutade fjolårssäsongen med 20 poäng på 28 matcher i CSKA Moskva och har den här säsongen inlett med fyra poäng (2+2) på sju matcher. Drog på sig en skada under försäsongen vilket gjorde att säsongsdebuten dröjde fram till slutet av september.

Anton Lander, c, Lokomotiv Jaroslavl

Den OS- och VM-meriterade centern var en av Lokomotivs poängstarkaste spelare förra säsongen (31 poäng), men har inlett den här säsongen en aning försiktigare. Efter tio spelade matcher står den svenske 29-åringen noterad för tre poäng (2+1).

Joel Lassinantti, m, Sotji

Den tidigare Luleåstjärnan har fått en tuff inledning på sin KHL-sejour i Sotji. Har vid två tillfällen den här säsongen blivit utbytt och har de senaste två matcherna han vaktat kassen registerats för en räddningsprocent på 78 procent. Totalt har "Lassi" räddat 89 procent av skotten han ställts inför och släppt in 3,15 mål i snitt per match under de elva matcher han spelat.

Jakob Lilja, fw, Barys Nur-Sultan

Den tidigare Columbus-forwarden inledde sin sejour med den kazakiska huvudstadsklubben med att gå poänglös från sina tre inledande matcher, men har därefter producerat i fin takt. Stod för ett mål och en assist i sin hemmadebut för Barys och har efter tio matcher producerat totalt sex poäng.

Oscar Lindberg, c/fw, Dynamo Moskva

Lindberg har fått en klart godkänd start på sin tid i Dynamo Moskva. På elva matcher har det förvisso bara blivit ett mål, men den Skellefteåfödde 28-åringen har ändå lyckats producera sju poäng på dessa matcher. Laget leds dock av stjärnorna Dmitrij JaskinVadim Shipachyov och Daniil Tarasov.

Oscar LindbergOscar LindbergFoto: Kenta Jönsson Bildbyrån

Anders Lindbäck, m, Jokerit

Lindbäck fortsätter att visa att han är en högkalibrig KHL-målvakt. Förra säsongen räddade han 92,3 procent av alla skott för sitt Torpedo och den här säsongen har han fortsatt på den inslagna vägen i Jokerit, där han har en räddningsprocent på 92,4 procent samt ett snitt på 2,17 insläppta mål per match på de sex matcher han spelat. Har delat målvaktsjobbet med letten Janis Kalnins under säsongsinledningen.

Viktor Lööv, b, Jokerit

27-åringen har spelat nio av Jokerits tolv matcher den här säsongen. På dessa matcher har backen noterats för fyra poäng, +6 i plus/minus-statistiken och snittat närmare 20 minuters istid per match.

Marcus Nilsson, fw, Sotji

Fjolårets poängkung i SHL har inte varit riktigt lika framträdande i KHL som han var under förra säsongen i Färjestad. På 14 matcher har det blivit fem poäng för Nilsson, som inledde säsongen genom att göra mål i debuten innan han gick poänglös i sex raka matcher.

John Norman, c/fw, Jokerit

Den tidigare Djurgårds- och Skellefteåspelaren går nu in på sin femte säsong i KHL och fjärde säsong i Jokerit. Den 29-årige stockholmaren har inlett säsongen övertygande genom att stå för sju poäng på nio matcher, fördelat på två mål och fem assist. Därmed är han den poängstarkaste svensken i Jokerit.

André Petersson, fw, Lokomotiv Jaroslavl

Smålänningen valde inför den här säsongen att lämna Dynamo Moskva för att testa lyckan i Lokomotiv Jaroslavl, hans femte KHL-klubb i karirären. Under sina tio inledande matcher har Petersson producerat fyra mål och två assist, samtidigt som han snittar 17 minuters istid per match.

André Petersson.
André Petersson. 

Lawrence Pilut, b, Traktor Tjeljabinsk

Valde något oväntat att lämna Buffalo för spel i KHL inför den här säsongen. Inledde säsongen strålande med poäng under sina tre första matcher i ligan, men därefter har poängproduktionen svalnat av en aning. Står totalt noterad för sex poäng på 15 matcher och väntar alltjämt på första målet. Får dock rikligt med förtroende i Traktor och spelade hela 26 minuter och 29 sekunder i den senaste matchen.

Jonathan Pudas, b, Jokerit

Den Tre Kronor-meriterade backen har kommit in bra i sin nya klubb Jokerit. Den finska klubben har roterat en aning på backpositionen, vilket gjorde att Pudas har ställts utanför laget vid ett tillfälle, men har stått för fina insatser när han väl spelat och står noterad för fem poäng på tio matcher. Är lagets näst bästa poängplockare bland backarna, bara slagen av finske giganten Mikko Lehtonen.

Magnus Pääjärvi, fw, Lokomotiv Jaroslavl

Den tredje spelaren i Lokomotivs svenska forwardstrio. Ser ut att gå mot en poängmässigt starkare säsong än fjolåret (19), då han under sina inledande elva matcher producerat åtta poäng. Är den forward i Lokomotiv som får näst mest istid. Ligger fyra i den interna poängligan.

Adam Reideborn, m, Ak Bars Kazan

Den förre Djurgårdsmålvakten har bara kommit till spel i fem matcher för Ak Bars den här säsongen, då han enligt sports.ru dragits med en del sjukdomsproblem den senaste tiden. Han har bara släppt in 2,15 mål i snitt per match, men har samtidigt en räddningsprocent på blygsamma 90,3 procent.

Adam Reideborn i Tre Kronor-dressen.Adam Reideborn i Tre Kronor-dressen.Foto: Tomi Hänninen/Newspix24/Bildbyrån

David Rundblad, b, Sotji

Den tidigare SHL-poängsprutan har fått en poängmässigt tung start på säsongen i Sotji. Såg förra säsongen ut att få ett litet lyft av miljöombytet vid Svarta Havet, men har den här säsongen inlett med nio matcher utan att göra någon poäng samt en mindre smickrande -8 i plus/minus-statistiken.

Malte Strömwall, fw, Sotji

Efter många om och men blev Malte Strömwall i början av september klar för en fortsättning i Sotji. Laget har haft det tungt under säsongsinlednigen och för Strömwalls del har det än så länge blivit fem poäng på tio matcher. Trots att han spelat ett gäng matcher mindre än vissa i laget liggar han ändå på en tredjeplats i den interna poängligan.

Viktor Svedberg, b, Barys Nur-Sultan

Varken hemma i Sverige eller i KHL har Viktor Svedberg varit någon stor poängplockare, men den här säsongen har poängen kommit i en allt stadigare takt för den storvuxne göteborgaren. På elva matcher står han noterad för fyra poäng och har bara fem poäng upp till att tangera sitt egna poängrekord i KHL på nio poäng. Snittar över 22 minuters istid per match.

Mattias Tedenby, fw, Vitjaz Podolsk

Här har vi den svensk som inlett säsongen starkast sett till antalet producerade poäng. Tedenby har fått en flygande start på sin KHL-karriär och har under säsongsinledningen stått för 13 poäng på de inledande 15 matcherna. Fram till gårdagens poänglösa match mot Avtomobilst hade Tedenby skrapat ihop tio poäng på åtta matcher.

Mattias TedenbyMattias TedenbyImago Sportfoto

Linus Videll, c/fw, Barys Nur-Sultan

Den rutinerade svensken fortsätter att vara en pålitlig poängproducerare i KHL. Förra säsongen blev det 30 poäng i Barys-tröjan och den här säsongen har den 35-årige stockholmaren inlett säsongen genom att göra åtta poäng på sina inledande tio matcher.

Mikael Wikstrand, b, Ak Bars Kazan

Säsongen må vara ung, men Mikael Wikstrand ser redan nu ut att ha svårt at tnå upp till fjolårets poängskörd på 32 poäng. Efter tolv spelade matcher har den tidigare SHL-stjärnan skrapat ihop tre poäng (1+2) i Ak Bars-tröjan, samtidigt som han snittat strax över 19 minuters istd.

Pontus Åberg, fw, Traktor Tjeljabinsk

Efter sex säsonger i Nordamerika valde Pontus Åberg att återvända till Europa inför den här säsongen. Klubbvalet föll på Traktor Tjeljabinsk i KHL, där han under sina inledande 14 matcher noterats för sex poäng och totalt 20 utvisningsminuter efter att han dragit på sig en misconduct-utvisning i mötet med Amur för en dryg månad sedan.


TV: Veckans SHL-lag #2

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 13 augusti
20:00 Österrike - USA JVM
00:00 Kanada - Tjeckien JVM
söndag 14 augusti
04:00 Tyskland - Schweiz JVM
20:00 Finland - Slovakien JVM
00:00 Tjeckien - Lettland JVM
måndag 15 augusti
04:00 USA - Sverige JVM
20:00 Schweiz - Österrike JVM
00:00 Kanada - Finland JVM
tisdag 16 augusti
04:00 Sverige - Tyskland JVM
18:30 Brynäs - Timrå Träningsmatch
onsdag 17 augusti
19:00 Tingsryd - Karlskrona Träningsmatch
19:00 Linköping - Örebro Träningsmatch
19:00 Skellefteå - Modo Träningsmatch
torsdag 18 augusti
18:00 Rögle - IFK Helsingfors Träningsmatch
18:00 Oskarshamn - Växjö Träningsmatch
19:00 Visby/Roma - Frölunda Träningsmatch
19:00 VIK Västerås - Vita Hästen Träningsmatch
19:00 BIK Karlskoga - AIK Träningsmatch
19:00 Färjestad - Leksand Träningsmatch
19:00 Malmö - HV 71 Träningsmatch
fredag 19 augusti
18:00 Tingsryd - Kristianstad Träningsmatch
19:00 Björklöven - Skellefteå Träningsmatch
19:00 Södertälje - Almtuna Träningsmatch
19:00 Visby/Roma - Djurgården Träningsmatch
lördag 20 augusti
15:00 Frölunda - Djurgården Träningsmatch
16:00 Kristianstad - IFK Helsingfors Träningsmatch

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten