NHL

TV: NHL-experten – "Hoppet om en draft i juni blir allt svagare"

ANNONS
Blir det verkligen en NHL-draft i juni? Efter att det mesta tidigare tytt på att så skulle bli fallet tycks möjligheterna till det ha försämrats. TSN:s Bob McKenzie säger att hoppet om en draft nästa månad blivit allt svagare sista dagarna.

Det är i en intervju i TSN:s Overdrive som Bob McKenzie ger en uppdatering av det senaste i NHL-världen – och inte minst då vad som händer med planeringen inför NHL-draften.

Det är bara någon vecka sedan uppgifter dök upp om att ligaledningen ville hålla draften i juni för att utnyttja den lucka som uppstått när den nordamerikanska proffsidrotten står på ofrivillig paus i coronaepidemins fotspår. Men alla tyckte bevisligen inte att det var en bra idé.

Nu kommer uppgifter som säger att det inte alls ser särskilt ljust ut för att hålla en draft i juni. Bob McKenzie säger att klubbarna helt enkelt är för oense.

– Inget beslut lär tas förrän nästa vecka, och eftersom inget beslut tas innan dess kan en draft i juni fortfarande vara aktuell, men ligan börjar komma till insikt med att kraften, politiken och den goodwill som kommer att krävas för att göra alla nöjda inte är mödan värd.

Lyssna till hela McKenzies utläggning i videoklippet ovan.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 03 maj
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
02:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM