Niclas Andersén
Bildbyrån
SHL

Bakslag för Brynäsbacken — kan missa sex veckor

ANNONS
Niclas Anderséns underkroppsskada är värre än befarat. Nu kan Brynäs backklippa tvingas vila mellan fyra och sex veckor. Det meddelade klubben på sin hemsida under tisdagen.

Niclas Andersén har en strulig höst bakom sig, och har bland annat missat fem av de senaste sju matcherna. I förra veckan meddelade Brynäs att de hoppades att backen skulle vara tillbaka i träning den här veckan. Men så blir det alltså inte enligt dagens korta uppdatering på lagets webbplats. Istället väntar ytterligare vila och återhämtning för 31-åringen som spelat i 12 matcher och gjort två poäng (1+1) den här säsongen. 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL