Alexander Pettersson
Nyheter

Svensken klar för spel i Ungern

ANNONS

Alexander Petterssom har hittat en ny klubb efter säsongen i Pantern. Han flyttar till Dunaújvárosi Acélbikák i Ungern.

Det blev sju poäng på 38 matcher i Pantern den gångna säsongen. Men efter att ha spelat hela karriären i Sverige lämnar Alexander Pettersson nu landet för spel i Erste Liga, som innehåller lag från Rumänien, Österrike och Ungern. Det är det sistnämnda landet Pettersson flyttar till.

Han kommer nästa säsong spela för Dunaújvárosi Acélbikák som förra säsongen missade slutspelet. Han är just nu ensam svensk i truppen men förra säsongen spelade Jonas Westerling där och gjorde tio poäng på åtta matcher.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL