Pantern
Nyheter

BESKEDET: Pantern återuppstår

ANNONS

Igår kom beskedet att IK Pantern ansöker om konkurs. Men supporterföreningen Black Panter har redan bestämt sig för att starta upp Pantern igen.

Till slut gick det inte. Det gick hål i Pantern-ballongen och igår kom beskedet att den omdiskuterade klubben har ansökt om konkurs. Först meddelades det att de inte uppfyllde kraven för att spela i HockeyAllsvenskan och nu läggs alltså hela klubbens verksamhet ned.

LÄS ÄVEN: De tar IK Panterns plats i Hockeyettan

Men vi lär få se Pantern i framtiden igen. Klubbens supporterförening Black Panter har redan meddelat i sina sociala kanaler att de kommer starta upp klubben igen.
”Nu startar vi i ledningen för Black Panter, tillsammans med de aktiva i gamla Pantern upp en ny IK Pantern förening! En nystart med rätt folk där hjärtat klappar för såväl ungdom som a-lag. Var med på denna resa ifrån början där vi tillsammans skriver historia”, skriver de.

De menar i sitt kommentarsfält på Facebook att både ungdomsverksamheten och A-lagsverksamheten ska startas upp och att Pantern ”ska tillbaka till finrummet”.

Malmöklubben spelade i HockeyAllsvenskan i fyra år och slutade fyra säsongen 16/17, men på en mer blygsam elfteplats förra säsongen.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 28 maj
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL