Trevor van Riemsdyk kommer att missa resten av NHL-slutspelet.
Nyheter

Bakslaget för succélaget – backen långtidsskadad

ANNONS

Carolina Hurricanes blev under natten till lördag klara för konferensfinal i NHL-slutspelet efter att ha vunnit fyra raka matcher mot New York Islanders. Nu kommer dock ett tråkigt besked för succégänget, Trevor van Riemsdyk är skadad och missar resten av slutspelet. 

Efter en 5-2-seger mot New York Islanders i natt blev Carolina Hurricanes det första laget som går vidare till NHL-slutspelets tredje runda. Skrällgänget slog först ut de regerande mästarna Washington Capitals i första rundan och nu skickade dem Islanders till semester.

Det unga Hurricanes-laget kom in som ett av de sista lagen i slutspelet men har lyckats skrälla sig vidare. Nu kommer dock ett tråkigt besked för succélaget. Trevor van Riemsdyk, lagets äldste back, skadade sig tidigare under slutspelet och tvingas till operation. Detta innebär att han kommer att missa resten av NHL-slutspelet.

27-årige backen är en av få ‘veteraner’ i Carolina. Laget har en väldigt ung trupp och van Riemsdyk är klubbens äldsta back och den fjärde äldsta spelaren i hela truppen. Hans rutin kommer därför att saknas för ungtupparna.

På 78 grundseriematcher gjorde han 14 poäng (3+11). Han inledde sin NHL-karriär i Chicago Blackhawks och var en del av USA:s lag som spelade World Cup 2016.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games