Ulf Hedberg lämnar Leksand.
SDHL 2

Leksand och tränaren går skilda vägar

ANNONS

Ulf Hedberg återvände till Leksands bås inför den här säsongen efter sju säsongers frånvaro. Efter säsongen gick kontraktet med dalaklubben ut och nu bekräftar Leksands GM Thomas Johansson att det inte blir någon förlängning av avtalet.
– Vi vill tacka Uffe för hans insatser i Leksands IF och önskar honom all lycka framöver, säger Johansson till Leksands hemsida.

Efter sju säsonger borta från båset återvände Ulf Hedberg till Leksands bås inför den här säsongen. 53-åringen skrev på ett ettårskontrakt med dalaklubben, ett kontrakt som alltså löpte ut efter denna säsong.

HOPPAS HITTA ERSÄTTARE SNABBT

Nu väljer klubben att inte förlänga avtalet med Hedberg. I stället kommer klubben att leta efter andra alternativ gällande huvudtränare till nästa säsong.
– Vi arbetar med en ersättare till Ulf Hedberg, och hoppas att kunna presentera detta under den kommande veckan. Vi vill tacka Uffe för hans insatser i Leksands IF och önskar honom all lycka framöver, säger Leksands GM Thomas Johansson i ett uttalande till klubbens hemsida.

Leksand slutade på en fjärdeplats i SDHL-tabellen den här säsongen. I slutspelet tog resan mot SM-guldet slut redan i kvartsfinalen, då HV71 kunde vinna matchserien med 3–1 i matcher.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 30 april
20:00 Zürich - Lausanne National League
01:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
01:30 Carolina Hurricanes - New York Islanders NHL
onsdag 01 maj
03:30 Winnipeg Jets - Colorado Avalanche NHL
04:00 Vancouver Canucks - Nashville Predators NHL
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games