190106 Västerviks Ken Jäger under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Pantern och Västervik den 6 januari 2019 i Malmö. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92198 …
Västerviks IK

Anslöt under säsongen – nu förlänger talangen kontraktet

ANNONS

Han floppade i Rögle, men i Västervik har det gått desto bättre för Ken Jäger. Nu meddelar klubben att schweizaren stannar över nästa säsong också.

Ken Jäger värvades till Rögle från schweiziska Davos inför säsongen. Den tidigare schweiziske juniorlandslagsmannen kom med vissa förväntningar på sina axlar, men lyckades inte infria dessa under sin sejour i Ängelholm.

Istället bytte han till allsvenska Västervik i november och där har det gått bättre. Fem mål och två assists har det blivit hittills för 20-åringen.

Nu står det klart att han stannar även över nästa säsong.
— Ken har växt in i säsongen bra och efter jul har han verkligen tagit steg framåt. Ken är en spelare som har ofantligt mycket hockey i sig och vi är glada över att han väljer att fortsätta utvecklingen i Västerviks IK nästa säsong, säger Västerviks sportchef Emil Georgsson i ett pressmeddelande och fortsätter:
– Vi tror och hoppas att med lite mer muskler på kroppen och en seniorsäsong i bagaget kommer göra att Ken kommer vara redo att ta en större roll i laget nästa säsong.

Jäger blir den femte pusselbiten att förlänga med Västervik under säsongen. Sedan tidigare har Jacob BjerseliusNiklas FolinKim Johansson och Erik Ullman  förlängt sina kontrakt.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 03 maj
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
02:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM