Måns Carlsson (Här från en match med Tyringe ifjol) är en av de två spelare från Hockeyettan Mats Lusth och Mora har på radarn.
SHL

SHL-klubben på spelarjakt – i Hockeyettan

ANNONS

Vi har på senare år fått se spelare ta snabba kliv frå Hockeyettan till SHL. Det tydligaste exemplet på det är Växjös Joel Persson. Nu uppges Mora vara sugna på Vimmerbys Måns Carlsson och Pontus Näsén. Detta enligt Dagens Vimmerby och Mr.Madhawk.

Redan i fredags lät Dagens Vimmerby berätta om Moras intresse för den poängstarke centern Måns Carlsson.
— Vi har fått tips om honom och vi kände att det var värt att kolla upp honom. Jag gjorde ju Joel Persson till SHL-back i Växjö när jag var tränare i Kristianstad, berättade Mats Lusth för Dagens Vimmerby.

SKA VARA SUGNA PÅ LAGKAMRATEN

Nu berättar Mr.Madhawk att även Carlssons lagkamrat Pontus Näsén finns på Moras radar. Mats Lusth bekräftar dock inte att det är backen, men han bekräftar att han och assisterande tränaren Barry Smith ska se dagens Vimmerby-match mot Huddinge.

Centern Måns Carlsson har sedan han lämnade Frölundas J20-lag 2017 representerat Tyringe, Lindlöven och nu alltså Vimmerby. Hittills under säsongen har han stått för 12 mål och 22 assists.

Backen Pontus Näsén har Orsa som moderklubb och spenderade sin juniortid i Mora innan hockeykarriären gått vidare i Malung, Arboga och Vimmerby. Hittills under säsongen har han stått för 21 (4+17) poäng.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
fredag 09 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL