151213 Vita HŠstens Joachim Nermark och mŒlvakt Linus Sšderstršm jublar efter ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan AIK och HC Vita HŠsten den 13 december 2015 i Stockholm. Foto: Linnea Rheborg / BILDBYRN / Cop 189 …
Nyheter

Anonym attack mot jumbons ordförande: ”Sorgligt”

ANNONS

Vita Hästen ligger sist i HockeyAllsvenskan och nu börjar en del supportrar öppet visa sitt missnöje med klubben. Igår kväll satt en banderoll uppe utanför klubbens arena som krävde ordförande Yvonne Anglesjö. Detta enligt Norrköpings Tidningar.

När poängen har uteblivit har fansens besvikelse mot Vita Hästen ökat. Med 24 poäng på 27 matcher ligger klubben sist i HockeyAllsvenskan och har nu sju poäng upp ovanför kvalstrecket.

På tisdagskvällen hade en banderoll satts upp utanför Himmelstalundshallen som löd:
”Jippon, sociala spel på isen ser YA inga fel. Avgå Yvonne.”

”SORGLIGT ATT DE INTE FÖRSTÅR ATT DET SKADAR”

Banderollen togs sedan ner och satt inte kvar på onsdagsmorgonen. En bild på banderollen har däremot cirkulerat på sociala medier. Det är oklart vem som ligger bakom detta och Yvonne Anglesjö vill själv inte kommentera händelsen.
– Kan ju inte bemöta något när vi inte har en aning om vem som satt upp banderollen. Sorgligt att de inte förstår att det ytterst skadar Hästen. Vi jobbar på för Hästens bästa, säger hon till nt.se i ett sms.

Louise Carlén är ordförande för klubbens supporterklubb Hästens Fanz. Hon har inte heller någon kunskap om avgångskravet eller avsändaren.
– Jag har sett det på sociala medier. Jag vet inte vem som gjorde det och vi i Hästens Fanz har inte gjort den eller ordnat med något sådant. Inget heller från någon av de andra supportergrupperna i hallen vad jag vet, säger hon till nt.se.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 30 april
20:00 Zürich - Lausanne National League
01:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
01:30 Carolina Hurricanes - New York Islanders NHL
onsdag 01 maj
03:30 Winnipeg Jets - Colorado Avalanche NHL
04:00 Vancouver Canucks - Nashville Predators NHL
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games